Táto webová stránka používa cookies. Pokračovaním v prehliadaní tejto webovej stránky súhlasíte s používaním cookies. Viac informácií

100% ovocná šťava BIO Arónia 5L
6 Recenzia(e)
19,99 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
100% ovocná šťava BIO Arónia 700ml
1 Recenzia(e)
4,66 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
100% ovocná šťava BIO Arónia 3L
3 Recenzia(e)
14,99 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
100% šťava BIO Rakytník 700ml
7,49 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
100% šťava BIO Arónia 2x 5L + Sypaný čaj Aronia 150g
1 Recenzia(e)
39,23 € 43,73 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
Sušené plody BIO Arónia 500 g klasik
7,00 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
Džem BIO Arónia 125ml
1,66 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
Pečený čaj BIO Arónia 40ml
0,99 € S DPH
Dodanie: do 2 prac. dní
Veľtrh Gastra&Kulinária predstaví na pôde nitrianskeho výstaviska Agrokomplex výrobcov a dodávateľov kvalitných potravín, nápojov, ingrediencií, ale tiež inovácie v technológiách a vybavení pre potravinársky priemysel, gastronomické a ubytovacie zariadenia. Veľtrh je zameraný na trendy modernej gastronómie, potraviny a zdravý životný štýl.
Zákazníci reštaurácií chcú vnímať svoje jedlo všetkými zmyslami. Požadujú pridanú hodnotu – umenie na tanieri. A práve zážitková gastronómia v sebe nesie kuchárske umenie, ktoré sa jedlom pretaví v osobný pôžitok. Návštevníci veľtrhu Gastra&Kulinária uvidia priamo pri práci vynikajúcich slovenských šéfkuchárov, ktorí predvedú obdivuhodnú kuchársku show. Na veľtrh zavíta i šéfkuchár a majiteľ jednej z najlepších reštaurácií sveta, Heinz Reitbauer, ktorého reštaurácia má dve hviezdičky od Michelina.
Gastra&Kulinária podporí trend návratu k lokálnym tradíciám a slovenským výrobkom vysokej kvality. Veľtrh sa prednáškami a živou prezentáciou vráti k tradičnému spôsobu výroby domáceho chleba a pečiva – kváskovaniu. Spoločnosť BERTO predvedie živú ukážku celého procesu výroby mäsovej pochúťky priamo na výstave. Na svoje si prídu i milovníci sladkých pochúťok. Študenti Hotelovej akadémie L. Wintera v Piešťanoch predvedú kreslenie na čokoládu a zdobenie perníkov modrotlačou. LYRA GROUP predstaví „bean-to-bar“ výrobu čokolád, teda proces výroby od kakaového bôbu až po samotnú tabuľku čokolády. Sladko ladenou súťažou je i „Torta roka“, organizovaná Spolkom cukrárov Slovenska, témou ktorej sú tento rok „Hrady a zámky Slovenska“.
Cech pekárov, cukrárov a cestovinárov Slovenska ponúkne návštevníkom expozíciu „Pekársky dvor“, v ktorej sa môžu zúčastniť súťaže o „Najlepší pagáč“ a súťaže „Upeč si svoju vianočku“. Slovenskí pekári budú súťažiť v kategórii „Najlepší regionálny výrobok“, „Najlepší kreatívny výrobok“ a „Najlepší free výrobok“. Študenti SOŠ si zasúťažia v téme „Vianočné pečivo pre mamičku“. Návštevníci Pekárskeho dvora budú mať možnosť ochutnať čerstvé pečivo, vypečené produkty a Bratislavské rožky – lahôdku, ktorá sa hrdí ochrannou známkou EÚ Zaručená tradičná špecialita.
Milovníci zdravého jedla sa môžu tešiť na rozhovory s foodblogermi o zdravej výžive, prednášku o pozitívnych vplyvoch čokolády na zdravie a venovať sa budeme tiež téme (ne-)plytvania potravinami.
Fakulta biotechnológie a potravinárstva Slovenskej poľnohospodárskej univerzity predstaví moderné postupy výroby, hodnotenia a spracovania potravín a špecifických produktov biotechnológií.
Gastra&Kulinária je tu pre všetkých, ktorí sa zaujímajú o gastronómiu, zdravú výživu a nové kulinárske trendy. Na svoje si prídu kuchári, pekári, cukrári, ale i someliéri, čokolatiéri a všetci fanúšikovia kulinárskeho umenia. Veľtrh Gastra&Kulinária sa koná v dňoch 6. – 9. 11. 2019 na výstavisku Agrokomplex v Nitre.